Herfstvakantie

De herfstvakantie is zo’n fantastisch moment voor een vakantie met het gezin. De kinderen zijn vrij en de ouders kunnen even bijkomen van een paar zware werkweken. Zijn jullie ook zo toe aan een ontspannen weekje in een andere omgeving? Boek dan nu de herfstvakantie bij Parque del Sol! Wij staan garant voor een onvergetelijke tijd samenzijn.

Eind september slaat het weer in Nederland vaak om. De zon maakt plaats voor wolken en het komt regelmatig met bakken uit de lucht. Het liefst zou je ons landje even inruilen voor een warmer oord. Parque del Sol dan biedt uitkomst! Ons mooie vakantiepark bevindt zich in het hart van de Costa del Sol, één van de warmste en droogste plekken van Europa. In de herfstmaanden is het hier gemiddeld zo’n 20°C en er valt bijna geen regen. Is dat niet de perfecte locatie tijdens de herfstvakantie?

Kom bij ons kleinschalige park genieten van de zon, de mooie omgeving en bovenal een ontspannen tijd samen. Ook zo’n zin gekregen in de herfstvakantie? Bekijk dan hieronder ons aanbod gezinscasa’s in deze periode