Nazomeren

Nederland staat niet echt bekend om haar prachtige najaar. De temperatuur zakt snel in oktober en buien worden onderdeel van het dagelijks leven. Hoe anders is dat in Zuid-Spanje! Terwijl ze in ons landje zitten te koukleumen kan jij genieten van een heerlijk zonnetje aan de Costa del Sol.

Parque del Sol, gelegen in het hart van deze Costa, is de ideale plek om te nazomeren. Oktober en november zijn misschien wel het meest aangename maanden hier in het zuiden van Europa, en zelfs in december is het er nog prima vertoeven. Aan het eind van het jaar kan je misschien niet meer elke dag op het strand liggen, maar dankzij de veelzijdigheid van de regio is dat geen enkel probleem. Er is immers zoveel meer te doen in Andalusië! Plan bijvoorbeeld een stedentrip naar Sevilla of Córdoba, of verken de prachtige bergen van de Sierra Nevada.

Op het park voel je je meteen thuis dankzij ons Nederlandstalige team. Na een dag vol activiteiten kan je hier bijkomen bij het zwembad, of lekker op je eigen privé terras. Klinkt dat niet heerlijk? Nazomeren doe je bij Parque del Sol. Bekijk hieronder ons aanbod in het najaar.