Overwinteren Parque del Sol

Parque de Sol is een uniek park aan de aantrekkelijke Spaanse Costa del Sol, op zo'n 40 km van Malaga. Het bestaat uit 32 bungalows rondom een prachtig zwembad en een schitterende tuin. De bungalows zijn gebouwd in de typische Andalusische stijl. Ze bieden veel privacy en zijn van alle gemakken voorzien voor een prachtige vakantie in zowel zomer als winter. Bij de receptie wordt vloeiend Nederlands, Spaans en Engels gesproken. Bij het park is voldoende parkeergelegenheid.

Parque del Sol bevind zich op loopafstand (800 m) van een prachtig strand. In Calahonda zijn volop winkelmogelijkheden en restaurantjes, allemaal op 500 m vanuit het park.

Alle bungalows zijn gelijkvloers en hebben dezelfde indeling: entree via de hal met toegang tot 2 slaapkamers, een badkamer, woonkamer met open keuken en een schuifpui naar een terras van 36m2. De bungalow is in principe voor 4 personen ingericht. Het is mogelijk om extra voorziening te organiseren voor een vijfde persoon. Het is tevens mogelijk om voor kleine kinderen extra stoeltje en bedje te boeken. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.