Your filter settings don't return any search results.

Overwinteren Parque del Sol

Parque de Sol is een uniek park en ligt aan de kust in het aantrekkelijke Spaanse Costa del Sol op 40 km van Malaga. Het bestaat uit 32 bungalows die zijn gebouwd in de typische Andalusische stijl rondom een prachtig zwembad en een schitterende tuin. De huisjes bieden veel privacy en zijn van alle gemakken voorzien voor een prachtige vakantie in zowel zomer als winter. Bij de receptie wordt vloeiend Nederlands, Spaans en Engels gesproken. Bij het park is voldoende parkeergelegenheid.

Parque del Sol bevind zich op loopafstand (800 m) van een prachtig strand. In Calahonda zijn volop winkelmogelijkheden en restaurantjes, allemaal op 500 m vanuit het park.

Alle bungalows zijn gelijkvloers en hebben dezelfde indeling: entree via de hal met toegang tot 2 slaapkamers, een badkamer, woonkamer met open keuken en een schuifpui naar een terras van 36m2. De bungalow is in principe voor 4 personen ingericht. Het is mogelijk om extra voorziening te organiseren voor een vijfde persoon. Het is tevens mogelijk om voor kleine kinderen extra stoeltje en bedje te boeken. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.

De vakantiehuizen van Parque del Sol

Bekijk meer >