Zomervakantie

Zomervakantie! Zowel ouder als kind kijken hiernaar uit. Het zonnetje schijnt en de hele familie is vrij. Tijd voor een buitenlandse vakantie! Heb je Zuid-Spanje wel eens overwogen? Bij Parque del Sol bieden wij jou en je gezin de beste combinatie van ontspanning en plezier in een prachtige en zonnige omgeving.

Heb jij nog geen plannen voor de zomer? Parque del Sol biedt uitkomst. Hier geniet je van de rust en de ruimte, op steenworp afstand van de stranden van de Costa del Sol. Ben je even klaar met het strand? Ga dan op pad in de ongerepte binnenlanden van Andalusië, ontdek de prachtige steden aan de Costa, of pak een bootje en ga op zoek naar walvissen in de Atlantische Oceaan. In deze veelzijdige regio zullen jullie je absoluut niet gaan vervelen.

Ontspanning gecombineerd met een flinke dosis cultuur, natuur en avontuur: dat is wat Parque del Sol jou biedt deze zomer. Zo zou elke vakantie eruit moeten zien! Begint het vakantiegevoel nu ook bij jou te kriebelen? Boek dan nu één van onze mooie casa’s. Hieronder vind je ons aanbod in de zomermaanden.